Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 5.6g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g53kcal0g12.4g0g0.4g
Valittu annoskoko22g26kcal0g6.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0g3.1g0g0.1g
Arvot/100g100g118kcal0g27.7g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731