-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g35kcal3.2g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko22g17kcal1.6g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.1g2.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479