Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g3.5g16kcal0.3g2.4g0.6g0.1g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g3.9g14kcal0.2g0.1g1.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g3.9g11kcal0.3g0.5g0.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g5.9g6.5kcal0g0.9g0.3g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 1.2g3.5kcal0g0.2g0.2g0g
Kahvilikööri1.2g3.4kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g137kcal1.8g12.6g8.2g0.2g
Valittu annoskoko23g68kcal0.9g6.3g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g34kcal0.5g3.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g302kcal4g27.9g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743