Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g12g22kcal1.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.9g2.4kcal0g0.2g0.2g0g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g73kcal4.2g5g4.2g0.6g
Valittu annoskoko23g37kcal2.1g2.5g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.1g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g163kcal9.3g11.1g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857