Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Pellavansiemenöljy5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g2.7g2.1kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 12g2.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g152kcal0g0.2g16.4g0g
Valittu annoskoko23g76kcal0g0.1g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g38kcal0g0.1g4.1g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.4g36.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233