Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President4.7g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 1.2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g39kcal2.6g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko23g20kcal1.3g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.8g2.2g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663