Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.7g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Maito, Kevyt2.9g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 7.1g3.1kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g101kcal1.8g14.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko23g51kcal0.9g7.4g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal0.5g3.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g225kcal4g32.9g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149