Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g9g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.6g19kcal1.3g2.5g1.2g0.6g
Canderel makeutusjauhe1.3g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g191kcal3g8g18g1.2g
Valittu annoskoko23g96kcal1.5g4g9g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g48kcal0.8g2g4.5g0.3g
Arvot/100g100g423kcal6.6g17.7g39.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655