Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g7.8g8.6kcal1.8g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g51kcal5.4g0.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko23g25kcal2.7g0.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.4g0.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g112kcal12g0.9g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672