Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g19kcal0.2g2g0.8g1.2g
Valittu annoskoko23g9kcal0.1g1g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.1g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g41kcal0.4g4.4g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118