Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 9g4.1kcal0g0.7g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7g20kcal0.1g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g60kcal1.2g2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko23g30kcal0.6g1g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.3g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.7g4.4g10.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957