Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 3.5g21kcal0.8g0.2g1.9g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2g6.7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 4.9g2.2kcal0g0.5g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g2g7kcal0g1.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Hunaja 1.5g4.9kcal0g1.2g0g0g
Siirappi, tumma2g6.3kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g158kcal3.4g18.6g7.4g2g
Valittu annoskoko23g79kcal1.7g9.3g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna11g40kcal0.9g4.7g1.9g0.5g
Arvot/100g100g349kcal7.5g41.2g16.4g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500