Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Fariinisokeri2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g5.6g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suklaa tumma 2.3g12kcal0.1g1.2g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g138kcal2.2g22.2g4g0.8g
Valittu annoskoko22g69kcal1.1g11.1g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g35kcal0.6g5.6g1g0.2g
Arvot/100g100g308kcal4.9g49.6g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181