Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Taloussuklaa, Fazer4.7g24kcal0.2g2.6g1.4g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.9g11kcal0.2g1g0.6g0g
Vispikerma Flora 20%8.2g18kcal0.2g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g127kcal3.2g8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko23g64kcal1.6g4g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g32kcal0.8g2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g283kcal7.1g17.8g19.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452