Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis18g20kcal3.9g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g59kcal8.8g0g2.8g0g
Valittu annoskoko23g30kcal4.4g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal2.2g0g0.7g0g
Arvot/100g100g131kcal19.5g0g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328032