Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g4.1g13kcal0.1g3.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g2.6g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Pistaasipähkinä, Parrots1.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0.2g
Viikuna, pehmeä , kuivattu1.9g4.9kcal0.1g1g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g145kcal4g9g10.2g1.4g
Valittu annoskoko23g73kcal2g4.5g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g36kcal1g2.3g2.6g0.4g
Arvot/100g100g323kcal8.9g20g22.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613