Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g2.9g10kcal0.4g1.9g0g0.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 6.2g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Tattarijauho, Vijatuote10g36kcal1.3g7.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g132kcal4g20g3.6g1.4g
Valittu annoskoko23g66kcal2g10g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g33kcal1g5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g294kcal8.9g44.4g8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963