Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Fariinisokeri2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.4g4.6kcal0.3g0.6g0.3g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer2.8g15kcal0.1g1.6g0.8g0.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g2.8g14kcal0.2g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g186kcal3g21.4g9.8g1g
Valittu annoskoko23g93kcal1.5g10.7g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g47kcal0.8g5.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g413kcal6.7g47.6g21.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005