Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g1.7g6.5kcal0.5g1g0g0g
Grahamjauho 1.4g4.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g47kcal1.4g6.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko23g24kcal0.7g3.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.4g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g104kcal3.1g13.8g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237