Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g18kcal0.8g0.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g9kcal0.4g0.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g1.3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444532