Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni rasvainen 1.9g7kcal0.2g0g0.7g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton5.8g13kcal0.7g0.1g1.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 11g6.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g54kcal2.2g3.6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko23g27kcal1.1g1.8g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.6g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218