Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus3.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä3.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell6.4g7kcal1.5g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g24kcal3.4g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko23g12kcal1.7g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.9g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal7.6g4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084