Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.5g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.6g3.3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g144kcal3g16.6g7g0.6g
Valittu annoskoko23g72kcal1.5g8.3g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g36kcal0.8g4.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g316kcal6.6g36.6g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424