Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 2.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g5.5g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g66kcal5.6g4.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko23g33kcal2.8g2.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.4g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g147kcal12.4g10.2g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676