Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras5.2g17kcal0.7g3g0.2g0.4g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)3.3g3.7kcal0.8g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g5.2g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g58kcal3.4g7.8g1g0.8g
Valittu annoskoko23g29kcal1.7g3.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.9g2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g128kcal7.5g17.3g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964