Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.2g7.2kcal1g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)1.6g4.9kcal0.2g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g42kcal3.6g1.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko23g21kcal1.8g0.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8g2.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278