Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.7g5.2kcal0.7g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana keitetty1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g20kcal1.6g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko23g10kcal0.8g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.5g4.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422