Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g5.6g3.3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g58kcal6g1.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko23g29kcal3g0.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.5g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.3g4g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111