Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 5.3g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g3g6kcal0.4g0g0.4g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g21kcal1g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko23g11kcal0.5g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.2g3.5g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257