Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Korppujauho 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 1g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g42kcal1g4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko23g21kcal0.5g2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.3g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal2.2g8.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035