Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 6.8g4.7kcal1g0g0.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)7.8g8kcal0.1g0.2g0.8g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g0.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g34kcal2.2g2g2g0g
Valittu annoskoko23g17kcal1.1g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g76kcal4.8g4.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027