Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g3.9g4.3kcal0.7g0g0.2g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g4.7g10kcal0.8g0.1g0.8g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g7.8g6.6kcal0.1g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g70kcal5.4g1g5.2g0g
Valittu annoskoko23g35kcal2.7g0.5g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.4g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g153kcal11.9g2.2g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206