Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa8.7g1.5kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tomaatti 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g1.7g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g4.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3.5g5.9kcal0.7g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Kania0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g22kcal1.8g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko23g11kcal0.9g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g49kcal4g3.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391