Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g11g30kcal1.9g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g6g22kcal0.8g4g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g109kcal5.6g8.6g5.4g1g
Valittu annoskoko23g54kcal2.8g4.3g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g27kcal1.4g2.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19g11.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913