Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 8.8g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Nauris 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.2g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g21kcal0.4g1.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko23g11kcal0.2g0.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g47kcal0.9g3.5g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566