Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5.4g7.5kcal1g0g0.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g5.4g9kcal1.1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi5.4g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g50kcal4.6g1.4g2.8g0g
Valittu annoskoko23g25kcal2.3g0.7g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.2g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g110kcal10.1g3.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235