Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.2g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hk, sininen lenkki 580g4.5g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla0.8g3kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g44kcal1.2g2.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko23g22kcal0.6g1.4g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.3g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g97kcal2.7g6.2g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050