Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Margariini 60%, kultarypsi 2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.6g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kevytkerma5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g111kcal5g5.4g7.2g0.2g
Valittu annoskoko23g56kcal2.5g2.7g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal1.3g1.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g244kcal11g11.8g15.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726