Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g7.9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g1.6g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g94kcal2.6g7.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko23g47kcal1.3g3.9g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal0.7g2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g209kcal5.8g17.3g12.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197