Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka7.5g5.2kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g5g17kcal0.4g3.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g73kcal5.2g8.6g2g0.8g
Valittu annoskoko23g37kcal2.6g4.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.3g2.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g161kcal11.5g18.9g4.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988