Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g15g20kcal2.2g0.4g1.3g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g4.6g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g3.6g5.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g65kcal4.8g1.2g4.8g0g
Valittu annoskoko23g33kcal2.4g0.6g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.2g0.3g1.2g0g
Arvot/100g100g143kcal10.5g2.6g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070