Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g4.4g16kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g6.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g3.3g9kcal0.6g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g56kcal2.4g6.8g2g0.6g
Valittu annoskoko23g28kcal1.2g3.4g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.6g1.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g123kcal5.3g14.9g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352