Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.6g5.8kcal0.2g1.1g0g0.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.8g6.4kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.3g8.4kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g101kcal6.8g3.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko23g50kcal3.4g1.8g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.7g0.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g221kcal14.9g7.9g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308