Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.3g26kcal1g5g0.2g0.3g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)6.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g140kcal2.4g21.4g4.8g0.8g
Valittu annoskoko23g70kcal1.2g10.7g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g35kcal0.6g5.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g307kcal5.3g46.9g10.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450