Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 16g23kcal2.5g0g1.4g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g74kcal5.2g0.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko23g37kcal2.6g0.4g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.3g0.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g161kcal11.4g1.8g11.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230