Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g10g18kcal2g0g1g0g
Kesäkurpitsa, tuore3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g6.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g48kcal4.2g1g2.8g0g
Valittu annoskoko23g24kcal2.1g0.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.1g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g106kcal9.2g2.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822