Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g3.9g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g4.9g3.9kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g1.3g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g2.9g10kcal0.2g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g65kcal3.2g5.2g3.4g0g
Valittu annoskoko23g33kcal1.6g2.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.8g1.3g0.9g0g
Arvot/100g100g142kcal7g11.4g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924