Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g4.9g5.4kcal0.4g0.9g0g0.4g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g46kcal4g2.4g2g1g
Valittu annoskoko23g23kcal2g1.2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g100kcal8.8g5.3g4.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373