Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g5.5g5.5kcal1.1g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni5.5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli2.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g39kcal3g1.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko23g20kcal1.5g0.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.8g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.6g3.1g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522