Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.2g26kcal2.2g0g2g0g
Maissi jyvät 9g14kcal0.3g2.4g0.2g0.3g
Kesäkurpitsa3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g91kcal5.6g5g5.2g0.6g
Valittu annoskoko23g45kcal2.8g2.5g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.4g1.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g198kcal12.2g10.9g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729